Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina Spegelblänk

Min son gav mig tålamod
med oändlig kärlek
kommer sådant
Min sambo gav mig tryggheten
att våga vara jag och
känslan av stadig kärlek

Mitt hjärta känner inga gränser

Min mamma gav mig styrka
en grund att stå stadigt på
att möta svårt med mycket humor
Min bonusfar ett envist stöd
en tyst men villig kämpe
alltid där när det behövs

Min kärlek är innerlig

Min systers väg till bästa vän
var lång och krokig
men vi hittade hem
Min broder bor långt borta
men med en lojalitet
som alltid känns nära

Min glädje är djup

Min morbror och hans fina fru
en ständig källa av glädje
och hjälpsamma händer
Min mormor och min morfar
det lilla ljusa extra
den mjuka doften i min barndom

Min tacksamhet är stor

Det här är mina vindskydd i stormen
Mina spegelblänk i solen
Som varm andedräkt mot kinden
en frostig dag

Idag fanns behovet
av att påminna
mig själv
om dom.




Övriga genrer av Some One
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-13 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Some One