Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordbävningar

Det är så underligt
ibland
När marken
under mina fötter
börjar mullra och skaka

Andra omkring
verkar inget märka

Det vibrerar
och fortplantar sig
genom hela kroppen
så att tänderna klapprar
och jag väntar
spänt och oroligt
på att marken
skall öppna sig
avgrundsdjup
med ett ben
på vardera sida
den svarta sprickan

Jag känner mig
så förvirrad då

När människor
jag ser
och känner
fortsätter prata
och skratta
tills jag inser
att det bara händer
inuti
mig




Övriga genrer av Some One
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-12 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Some One