Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakis


Mår utan dess like...
Vad fan har jag nu gjort?
Vaknar upp i ett dike,
vart fan är mitt busskort?
Och vart fan är min mobil,
mina nycklar och pengar?
Min mage har fått kolik
och min skalle kommer sprängas.
Vi skulle bara ta en pilsner...
Vad fan i helvete hände?
Hur fan hamnade jag vilse?
Jag känner inte igen mig.
Kallsvettas, är törstig,
borde vara på jobbet.
Måste hitta en lösning
och måste fan fixa socker.
Vad fan ska tjejen tycka,
och vad ska jag säga till henne?
Känner mig liten som en mygga.
”Har träffat några gamla vänner...
Jag vet att det blev för sent
ska inte hända igen...
På toan ska jag göra rent.
Fan, har du fått din mens?
Ta det lungt, gumman,
Snälla, sluta sura!
Jag vet att vi var dumma”
Vad är det här för bula?
Och vad är det för utslag
där nere mellan benen?
Måste fan ha varit stuprak...
Jag slår på TVn.
Jag ska aldrig mer dricka!
Sen får jag ett SMS.
Oj, shit, jag måste sticka,
ska ju gå på fest...




Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-10 22:16



Bookmark and Share


  Lotti
hujeda mig.....
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP