Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja jag ältar och vältar samtidigt som jag tackar vänner och familj för att de finns ser att jag inte är mig själv och tar hand om mig


En dag efter den andra

Solen skiner
himlen är blå
fåglar kvittrar
fast jag inte hör
eller inte ser på samma sätt

Inte ens regn som plötsligt kommer stör mig

Jag lever i en bubbla
dit varken ljud eller syn kan komma in
bara genom en ridå som skymmer
skyddar och stänger ute
och maskerar verkligheten

Aktiverar mig en stund
även om jag är långsam
i rörelser och tanke

För om jag visste riktigt helt
eller skulle förstå
vad skulle då hända




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-10 23:10



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Det är riktigt att man måste ta sina behov på allvar..... Man har sina olika strategier, kanske i olika perioder. Det är viktigt att man möts av respekt av dem man älskar....! Här kan du vara dig själv....utan förställning. Jag uppskattar din ärlighet....!
2008-08-11

  aol
allt måste ut allt min vän tar sin tid
innan din sunnanvind blåser upp igen
2008-08-11

  * Ammi *
ibland behöver man älta .. gå in i sig själv och tänka till, vänner och familj är stöttestenar som du just nu behöver.
kram
2008-08-11

  Trädflickan
Det är riktigt att du ältar. Man behöver få prata om den man mist.
2008-08-10

  Tellus Fortuna
Ibland är livet en gåta..förunderligt.
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen