Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där jag kan gråta bekymmer bort..


Ge mig en rofylld plats

Ge mig en rofylld plats att slå mig ner på
där jag kan gråta bekymmer bort
där framtiden uppenbarar sina möjligheter för mitt inre öga
där mina förklaringar är meningsfulla
stannar kvar tills stormen dragit förbi
och mitt inre kan andas igen




Fri vers av Skrivarn
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-11 00:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Återigen skriver jag under vad Larz Gustafsson skrivit.
2008-08-14

  Larz Gustafsson VIP
Den platsen finns hos Jesus.
Om du är redo.
2008-08-11

    eva m h
Längtan
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn