Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja, jag saknar dig. det hjälper inte längre och inget är inte redan sagt, men jag måste få skrika ut allt. jag är bortom frustration, bortom verklighet, bortom ilska och allt jag gör är bortkastat..men förstå snälla..




Gratis inträde till en sjuhelvetes enslig natt

 

 

 

Jag saknar dig, vi förstår det

både kropp och hjärta vet

vilket hjärta förresten, sviker dagligen

du skänker mig livet men slår för någon annan

 

Ja, jag tänker dagligen på dig

det är dina händer som ger mig orgasm

mina fingrar spelar bara på de gamla strängarna

även de har svikit mig

 

gör det ont för dig att veta

blir det svårt att andas om jag tänker på dig

Välkommen till min värld älskling

den brinner

 

Jag förstår att jag saknar dig

det är du som kallar var eviga natt

mitt hopp svek också

förvandlade min tanke till en enkel marionett

 

Förstå

Förstå mig

 

det som tillhör mig, bara mig

sviker

tyr sig till dig

 

 

Förstå

att ord kan döda

inse att ord kan förråda

 

och förrådd

jag dog igen

 

så ja

jag saknar dig

 

så varsågod

döda mig




Fri vers av LadyFool
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-11 01:52



Bookmark and Share


  med mycket mera
vilken känsla i texten...mycket bra!
2008-08-11

    ej medlem längre
Verkligen bra skrivet, underbart!
2008-08-11

  Janis Karlsson
Ett stycke komprimerad ångest och längtan, starkt skrivet!
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool