Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens tystnad


I nattens tystnad
kan jag höra mina  tankar
utan distraktion



I nattens mörker
jag kan se mina tankar
fokuserade på målet


I nattens nävaro
jag kan känna mina tankar
inne i kroppen

 

Så annorlunda mot
under dagar
då alla sinnen
blir bombarderade utifrån
från alla håll




Fri vers av Nic
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-07-19 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic