Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag finns i bakgrunden ett tag....


Till mina vänner

Vill bara säga
att jag läser era ord och fina poem
och ni får mina applåder
men applåder som inte hörs kanske blir fel

Vissa speciella guldkorn spar jag i mitt hjärta
Men jag har inte kraft just nu att kommentera alla era fina texter

Kraften går åt till att orka dagen
försöka acceptera
och försöka skriva lite själv
för att få det att släppa på trycket en stund

Tack för att ni finns
/Annette




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 340 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-11 09:34



Bookmark and Share


  thyra
Vi finns här för dig! Kram!
2008-08-11

  Shamandalie
Hej lilla poet... Beklagar sorgen.
2008-08-11

  Gunilla Karlsson
kram
2008-08-11

  Michaela Dutius
En bön i poetisk form som vi förstås bejakar
2008-08-11

  Havsbris
MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA

vad är vänner för...som sagt!
;o)
2008-08-11

  Maria Zena Viklund
kram
2008-08-11

  Havsbris
Vad är vänner för?!
De som älskar dig, älskar dig
utan vilkor, jag vet vad du känner,
jag vet precis...

Du vet var dina vänner finns, och
vi vet var du är och vad du går
genom just nu...
tystnaden ger oss ibland de
bästa svar och hjälp!

du är i mina tankar och böner,
alltid sedan länge i mitt hjärta
det vet du, å klart man saknar
orden av de speciella som du,
men allt ska bli ok önskar jag
och livet ska le för dig med
igen och med kraft!

älskar dig med
kram
2008-08-11

  -Ulla Tilemo- VIP
Så har vi det ju mellan varven....och du ska få tillbaks lite av allt det du själv alltid ger....applåder, bokmärken och VARMA TANKAR...
De kommer här till dig >>>>>>>>
2008-08-11

  aol
kram som sagt vi finns här för dej
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen