Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragment

små puffar lust
ur drömda bilder

lagrade dofter

dina välkända
konturer
vid min sida

ett hopp väl tecknat

handen söker
för att inte finna

om och om
igen

 

08.08.11

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-11 12:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
extra pluspoäng för den härliga bilden
2008-08-17

  lodjuret/seglare VIP
det där sista var härliga ord
handen som söker för att inte finna

känns bekant på något avlägset sätt

texten förtjänar sina poetiska
liljor, förgätmigej samt kantareller
2008-08-17

  Ulf Lagerholm
*små puffar lust
ur drömda bilder*

minnet finns där men håller på att sina på grund av förfluten tid

sorgesamt och vackert


tack Lena
2008-08-12

  Maria Zena Viklund
"små puffar lust ur drömda bilder" mycket bra skrivet!
2008-08-11

  katt.inc
Kul att se dig här igen Lena och att få läsa dina dikter. Den här är så fin, så ömt nedtecknad, så lägntande.

"små puffar lust
ur drömda bilder"

Ord som jag vill spara och nästan stjäla. Tack för len och lite sorgesam poesi som kryper in i själen.
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman