Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker



vilar ut lite bara



andas ut
andas in

andas jag nu?





upprepar för mig själv
försöker hitta rytmen






innan jag går vidare




Fri vers av sunnanvind
Läst 308 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-08-11 16:43



Bookmark and Share


  Thommy
Utan harmoni i andningen funkar inte mycket. Fint skrivet.
2008-09-27

  Lia-Lej
Balans i tillvaron med enkla medel. Med din text rätar du nog upp ett stort antal ryggar!! Följer själv handlöst..
2008-08-14

  Kristina Wallbing
En skörhet finns i dessa ord...och en styrka att våga stanna upp.
Mycket bra!
2008-08-13

  anits VIP
vackert och viktigt att
tänka på
2008-08-11

    JJ VIP
Att andas och att vila fram en rytm låter som en bra ide! Applåd! Mvh. JJ.
2008-08-11

  Kalle.O
Balans och rytm är viktig...
vackert!
2008-08-11

  Blåbäret
Precis så...finn rytmen innan du tar nästa steg...Kramen
2008-08-11

  Il poeta della luna
Vackert
och
tankefullt
i all sin enkelhet!
*applåd*

Patrik [ta gärna en titt på min senaste]
2008-08-11

  Hannadraken
mmm, just så. efter ett tag kan man sluta tänka på det och bara vila i vilandet.
2008-08-11

  berxper
En stunds eftertänksamhet...
Att stanna upp i nuet.
Andas ut, andas in.

Det fungerar ju:-)

Jag tycker om din fråga mitt i texten.

Det kan också vara ett sätt att hitta tillbaka till sig själv...
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind