Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Hanna

Kan du leta med mig
en stund
efter mig
Jag har gått vilse
min Hanna

Kan du gråta med mig
en stund
över mig
Mina tårar trivs
med dina








Fri vers av Lénon
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-07-19 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon