Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I-landsisen




jag undrar om jag skulle glädjas
av ett stort problem

något som var illa
på riktigt
så jag slipper lida av
ingenting

det får mig att känna mig så

bortskämd




Fri vers av pladask
Läst 469 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-12 01:14



Bookmark and Share


  glittertindra
välfärdssamhällets stora problem av idag... :) ibland undrar man verkligen vad de riktiga problemen är... vi har det bra även om man jämför med sina egna far- och morföräldrars liv...
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

pladask