Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag cyklar..

Hjulen snurrar
men faktiskt inte så fort
att jag blir fartblind

Vinden torkar mina ögon
men faktiskt inte så hårt
att det blir obehagligt

Bromsarna fungerar perfekt
men jag vill faktiskt inte
använda dem

Livet rullar på
i precis rätt
hastighet

 




Fri vers av Lapptanten
Läst 443 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-12 11:08



Bookmark and Share


  Peppe11
Jaa du lapplisa...Inte fanken är du ute och cyklar minsann. Åhh så bra igen!!!!
Det andas Barbro Hörberg om detta alster, och hon hade gillat varje ord.. Bergsklättraren är fortf en höjdare, som jag inte kan glömma bort, men denna är oxå helt underbar..
Hoppas allt e bra hos dig.
Kram P
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten