Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens hjul

Hjulet har nu snurrat ett varv och påbörjar nu nästa,

men från en annan plats, en bit längre fram på vägen.

 

Hej då en del, hej andra.

 

Vill någon åka med ett varv till?

Snälla åk med!

Eller kanske ska jag hoppa av själv?

 

En sak är dock säker.

Det är spår i marken bakom oss nu, som vi kommer att minnas.

Låt oss använda minnena som bränsle

Låt oss rulla på

Låt oss le

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-12 11:14



Bookmark and Share


    sunnanvind
Jag hänger på Lars! Ler*...
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf