Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I månskenet framställs lycka annorlunda


Förenade genom magi

I månskenet framställs lycka annorlunda
Daggen och dimman
I ett magiskt samspel
Den lätta brisen smeker våra kroppar

Vi blir rovdjur
Spunna av den mörka natten
Magi och logik korsas
Kvar finns bara instinkter
Jag ser en eld som sprider sig
Över åkrar och ängar
In i våra hjälplösa kroppar

Vi förs in i dimman
Du och jag blir en
Förenade själar
Din puls ekar mellan träden

Vi ligger hjälplösa i gräset
Kvar finns bara ljudet av ditt hjärta




Fri vers av Alexander Jensen
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-12 18:32



Bookmark and Share


  mare VIP
...mycket fin........
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Jensen
Alexander Jensen