Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden har falnat *

Magin är borta
ögonglittret likaså
Elden har falnat
av någon annans ord

När jag ser dig
vill jag ha dig nära
Känna ditt andetag
mot min heta hud
som fortfarande glöder
Mina fingertoppar
mot din nacke
känna din vilja

Jag får inte
kan inte nu
någon kan se
Någon som inte vill
du ska vara nära mig




Fri vers av Annette Andersson
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-12 19:29



Bookmark and Share


  KristinaE
.. tomhetskänslan när magin fallnat.. ! väl formulerat! hemlighetens avsöljande tar bort det levande i relationen..
2008-09-17

  Michaela Dutius
En stark dikt om detta att våga strunta i vem som ser och vad den tycker...svårt...men du fångar det suveränt bra
2008-08-15

  André Esbjörnson
och i din ögonvrå kommer du alltid se
någon som inte vill att det ska vara så
men grep du aldrig ögonblicket
skulle du aldrig vara där
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson