Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till jorunn kan hända att den ändras.


vi och hela världen

Vi vet

att vi kan göra vad vi vill nu

att ingen kan stoppa oss
hindra oss
ingen

bryr sig.



än.



Men vi vet

att när vi blir stora
större.

kan ingen stoppa oss
ingen hindra oss
vi ska förändra

hela världen

bli ett.


med jorden.
alla människor.



lägga kinden intill marken
vi och världen

det är så det kommer att bli

en dag jorunn
du och jag

och hela världen.




Fri vers av HerrGlad
Läst 510 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-18 20:35



Bookmark and Share


  soulmate_
fan vilket underbart flyt du har!Vi är många som vill rädda världen och många som säger att vi ska det/kan det men du är nog den första jag tror på...:)
2009-03-28

  JohannaCarlsson
Vacker dikt, som precis som någon tidigare sagt bjuder in till eftertanke.
Gillade hur den var uppbyggd, och du lyckades fånga och beöra mig.
2009-03-13

  greajt
ååh så fin
2009-03-01

  Arowana
En bitterljuv text som liksom bjuder in till mycket tänkande. Men just bittert och ljuvt samtidigt.
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

HerrGlad
HerrGlad