Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt jag hittade i ytterliga en av mina diktgömmor här hemma. Har aldrig publicerat den men tycker den är rätt söt. Bygger på just det sista citatet min far sa till mina syskonbarn en gång när dom skulle åka hem.


Det regnar i mitt hjärta


Barnen leker och skrattar förnöjt
Då morfar kommer med huvudet böjt
"Nu ska ni åka, det är tid att ni går
Min innan ni åker en kram jag väl får? "
Flickorna ler och börjar ta sats
kläderna på och skorna på plats
"Vi älskar dig morfar, glöm oss ej bort
Vi kommer igen trots att besöket var kort!"

Men morfar är sorgsen och säger som så
" Det regnar i mitt hjärta var gång ni ska gå "




Fri vers av Fenomena
Läst 571 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-13 10:05



Bookmark and Share


    Matsmannen
Fantastisk!
Jättefin!
2009-04-26

  Kalle.O
Helt underbar!
2008-08-17

  Lia-Lej
Ja vilken helt söt dikt och vad bra att dina öron fångade upp detta underbara uttryck!!
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena