Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar

Härligt min vän att svepas i sömnens karusell och älvornas inre vaggor.
Vart svepte ditt inre för väg?
Vilken distans befann du dig?
Kanske böjde du över mina läppar och kysste mig ömt????




Fri vers av kärleks ängel
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-13 10:35



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vacker bild om lycka, ömhet i både dröm och verklighet
2009-03-20

  Mangal VIP
En härlig bild. En vacker tanke.
2009-02-03

  Ronny Berk
kyssar och älvor är en vacker bild av den innerliga tvåsamheten
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel