Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färden

vart färdas detta rop!
hur smakar denna!!
hur sveper vägen i mellan segersötma och förtvivlan genom din kropp?
när knackar vreden på din dör och bjuder den bästa av näring?
darrande av frågor som vaknar dimslöjorna på fältet.
solen smeker deras morgontrötta pannor.
den dubbla regnbågen i gårdagens tvivel gav liv.
viskade- det finns bara en enda juli dag som denna i ditt liv.




Fri vers av kärleks ängel
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-13 10:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det måste vara något i den här stilen folk menar då de pratar om poesi
2010-11-18

  Ronny Berk
med solsmekor och dubletter av regnbågar tillskapas känslor av såväl framfärder som dimslöjor, smaklig poesi...
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel