Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den sekunden



precis när du fäster

dina ögon på mig

i den sekunden

där din blick

övergår till innerlighet

stannar jag upp ett slag



och känner mig älskad





Fri vers av sunnanvind
Läst 792 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-08-13 13:00



Bookmark and Share


  Thommy
Mycket, mycket vackert.
2008-09-27

    wildrosen
Bokmärkes....
2008-08-16

  Lia-Lej
Och vad gör inte den känslan med en!!
2008-08-14

  lyckeli
Sköna, sköna ögonblick!
2008-08-14

    JJ VIP
Helt underbart fångade sekunder! Applåd! Mvh. JJ.
2008-08-13

  anits VIP
En sådan underbar känsla
2008-08-13

  Larz Gustafsson VIP
Låt oss önska varandra många sådana ögonblick.
2008-08-13

  Blåbäret
oj det här var en som tog andan ur mig...så ljuvlig... Bokmärker denna gumman!
2008-08-13

    © Birgitta Wäppling VIP
Fint skrivet; riktigt ser hur du stannar upp
och insuper ögonblicket.
Applåd!
2008-08-13

  Peter Matsa
dyrbar sekund helt klart
*applåd*
2008-08-13

  Kalle.O
Härliga känsla...
Vackert!
2008-08-13

  Il poeta della luna
Ögonblicksstunder gör livet värt att leva,
och du skildrar det så vackert!
Ömt och innerligt!
*applåd*

Patrik [min nya text söker läsare]
2008-08-13

    Maria Malm
En sekund att fånga och njuta av.
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind