Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill du med din deklaration



Jag vill bli älskad
Det vill du med
Jag vill vara din vän
Det låter du mig vara
Jag vill vara din båt
Du låter mig segla
Jag vill vara din framtid
Du låter mig flyga
Jag vill vaga dig till sömns
Du sover i min famn
Jag vill bli älskade varje dag
Du ger mig din passion
Jag vill höra dig berätta dina fantasier
Du läser dom för mig
Jag vill förena våra safter
Du ger mig din klenod
Jag vill varje dag
Du ger mig flera gånger
Jag vill somna vid din sida
Du sträcker din arm
Jag vill en harmonisk tillvaro
Du sprider harmoni
Jag vill skratta med dig
Du är glädje
Hur kan du tycka att detta inte räcker till!




Fri vers av kärleks ängel
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-13 12:05



Bookmark and Share


  Ronny Berk
diktarjaget bygger upp texten i framtid och harmoni, ett känslomässigt kast under den avslutande frågan, "inte räcker till "
visar på tvekan och längtan...
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel