Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan med den röda rosen i sin hand

spegelblankt

skådar hon livet

i yttre skal.

en tår trillar

faller handlöst

mot klippans kant.

doft från hav och regn

fågeln mot skyn

mellan vågornas sång.

spegelblankt

skådar hon en dröm

om att bli sedd

för den hon är.

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 373 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-13 16:52



Bookmark and Share


    tramp
riktigt bra och fin poesi...ger mig bilder och denna upprepning...ordet "spegelblankt"..ger en sådan vacker frid åt hela texten

applåder
2008-08-15

  Lejonhjärtas poesi
Starkt, gripande poesi!
2008-08-15

    Maria Malm
Allas vår önskan att bli sedda och respekterade för de vi är.
2008-08-13

  devilsangel
ger starka bilder den här...och visst har vi alla rätt att bli sedda och älskade för den vi är...väldigt bra skrivet!
2008-08-13

  Il poeta della luna
Gud så innerligt vackert!
Avslöjande och berörande!
Känsligt och starkt!
Orden flyter fram, och levererar!
Enastående! !
*applåderar och bokmärker*

Patrik [läs gärna någon av mina senaste]
2008-08-13

    sunnanvind
Hjärtskärande bild du frammanar i din text! Skickligt!
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz