Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte fullärd, inte än

Ska fokusera på häret och nuet
inte dået och senet.
På jaget och duet
inte honom och henne...

Jag måste lära mig detta.
Men det är förbannat svårt.
Skilja på en nolla och en etta,
ett dur och ett mollackord...

Men hur? Kan nån visa?
För jag har ingen aning.
Balansen mellan att rosa och risa.
Jag lär mig nog gradvis...









Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-13 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP