Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mental misshandel


År av nedvärdering

dödade
mitt jag
min vilja
min personlighet


Tack du kvinna
som kom och
tog honom från mig,
min plågoande


Har dock medlidande
med dig
när han nu
blivit din plågoande



dödat
ditt jag
din vilja
din personlighet




Fri vers av Nic
Läst 246 gånger
Publicerad 2005-07-19 22:36



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ondskans stafett
2019-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic