Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÅ

ÄR JU DET DET HANDLAR OM

Alla vill ju ha någon

hålla om

sätta på

nån som håller om

Samma våglängd

Dom som vill mer

oxo samma

Dom som mindre

oxo samma

Dom perversa

oxo samma

Dom utanför

oxo-

Dom på poeter.se

oxo

Säger

Du är bra

I Like

And luuuuuuuve




Fri vers av Jimmy:n
Läst 424 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-13 22:52



Bookmark and Share


    Bellissima
Luuuuuuuve! ;
2008-09-29

  Last Word Spoken
hahaha ja, du är bra!!!

And Luuuuuuuuuve u :))
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n