Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När hoppet rasat ner i mörkrets gap lyssnar jag på dig..


Finns här för dig

När världen ångestfyllt skakar av frossa
när havet kokar som var det gjort av lava
när människor bara ser sig själva i spegeln
när din själ vill lämna kroppen
när hoppet rasat ner i mörkrets gap
finns jag här för dig
jag lyssnar på alla människors problem




Fri vers av Skrivarn
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-13 23:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Larz Gustafsson här.
2008-08-14

  Larz Gustafsson VIP
Då skulle jag inte orka länge. I alla fall inte i egen kraft. Men tanken är god.
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn