Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följde mitt hjärta, följde dig

En riktning som ledde mig dit
till en kärlek
som jag aldrig trodde att jag skulle
få uppleva

Kommer jag någonsin
att gå på egna ben igen
för nu vill jag bara bäras av dig
dig och din kärlek

Kommer jag någonsin
att andas på egen hand igen
För mina andetag
andas av dig idag

Men älskling
Jag vill inte kunna gå själv igen
Jag vill inte kunna andas själv igen


Jag vill vara din
Vill bäras av dina känslor
Vill att du andas mina andetag

För så länge det är du
Vet jag att jag överlever




Fri vers av caraa
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-14 00:21



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Du ska inte snacka om att du blir helt utan ord av mina texter.. För HÄR finns inga ord alls, för att beskriva hur vackert detta är..!

Kärlek när den är som bäst!
2008-08-14

    Free
Verkligen jätte vackra ord
2008-08-14

    Oprofessionell
vilken vacker kärleksförklaring
gillar titeln, den påminner mig om filmen dagboken - letade efter mitt hjärta och fann dig.

bra.
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa