Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänker gör man ibland, det lönar sej inte att ångra sej... men men man kan ju undra ibland....


Förälskelsens straff



Jag blev förälskad en midsommar

Och straffet var att leva med henne

En massa år


Man undrar, såhär efteråt

Varför gick man inte

Varför stannade man så länge

Även om man hade barn som man älskar….

Så mycket bortslösat liv

Helt… i onödan




Fri vers av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-04 17:40



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Är det inte så att man tror att allt ska bli bättre med tiden?
Och det är alltid lätt att se med andra ögon när man har facit i handen....Tur att du gick, oavsett när!
2008-12-05

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen på "5uppmärkdammade texter"!!!
2008-12-05

  Bibbi VIP
Min erfarenhet också.
Ett mycket sorgligt kapitel i mitt liv.
Applåd och bokmärke.
2008-12-05

  RogerIvan
Det kostar på
att ligga på topp
och sticka in sin snopp

Det kan ta tid, att säga
-Du är inte min grej
jag ångrar mig
2008-12-04

  Svartsilver
Ja detta var en MODIG dikt, att våga erkänna för sig själv och andra att du tycker så!
Varför man inte går? och slösar bort sitt liv istället...ja du det är feghet och tryghet som spelat på planen .
2008-12-04

    ej medlem längre
Men utan henne helt hade du inte haft barnen...
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO