Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Bolsjeviska Eleni" vet jag inte hur det egentligen stavas. Låttiteln var på Grekiska, jag såg Ale Möller Band live på kulturfestivalen.


Igår sjöngs det

ska du
komma ihåg mig
som jag såg på dig

igår sjöngs det om
"Bolsjeviska Eleni"
medans du dansade

och jag undrar
var och vem
du är




Fri vers av virre
Läst 601 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-14 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre