Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnen är samlade till lek..


Allas räddning

I mitt hjärta råder fred
i min själ är barnen samlade till lek
i mitt sinne svävar änglarna för allas räddning
i tankarna syns himmelrikets lysande port
i kroppen lever jordens djur i evig frid




Fri vers av Skrivarn
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-14 16:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men bor Jesus i ditt hjärta?
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn