Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundering

Hur din näsa känns mot min
när andetagen blandas
Hur dina ögon smalnar av
när skratten sammanflätas
och jag blir varm
inombords av
blotta tanken på dig
reduceras till
kategorin "oviktigt"
när misstänksamheten
tränger sig på
och jag undrar
vad är viktigast? 




Fri vers av Lapptanten
Läst 431 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-15 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten