Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste bara.... En Rimmer om dessa Otroliga "Tjej-Akrobater"....


OS - "Barn-Gymnasterna !"

Gymnastik
Fristående
"Trippel- Sarkov"
Anna Padova

Otrolig rhytmik
Enastående
"Jet-Stål- Show"
Vill jag lova !

"Övermänskliga Prestationer !"
Skaderisk Gigantisk !
"Guldglänsande Aktioner !"
"Euforiskt och Outstanding"

Akrobatiska "Barnflickor"
gör Ofattbara "Krumelurer"
Muskulära "Serafim-stickor"
utför "Luftburna Flygturer"

10- 12-åringar
i höga Ringar
med "Omöjliga Bravader"
de Tyngdlagen Betvingar
"Anti-atmosfära Krevader"
på "Gyllene Vingar"

Ja, dessa "Små Fantomer"
"Får Pension" vid 25 (!)
Små "Barn-Amazoner"
en "gräns-zon" för dem (!)


Och som "vanlig dödlig"
kan man Aldrig förstå
Hur man blir så "Över-Vig" (?)
Var De sina Krafter få ?
För de är från "en annan Värld"
på något "mystiskt vis"
av deras liv man blivit "lärd"
Att "allting har ett pris"
för deras liv är Mycket Hårt
Tuff Träning, Väldigt Svårt
många av dem faller bort
och Karriären kan bli Kort.............







Fri vers av Mats Henricson
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-15 10:48



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Jag skulle våga påstå att de inte har något liv. Ser du en enda som har glada ögon? Tycker de att detta är roligt? Ska inte barn få ha roligt? För att få delta måste de förresten förbli barn längre än de är det. Kroppen får ta emot fruktansvärt mycket stryk. Inte säkert att de blir hela vuxna. Men vi glor och tycker att de är duktiga. Nej jag har bojkottat alltihop....Ett spel för gallerier, ett spektakel tycker jag det är i mångt och mycket.
2008-08-16

  genni VIP
Inte alla, men en del föds och börjar alldeles i för tidig ålder att träna, säkert redan i 3 och 4 års ålder, undrar bara om det är barnens val......
2008-08-15

  aol
gillar din lågmälda tänkande ton över dessa atleter jaa var går
gränsen
2008-08-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vem vet det...
Kanske extrem
träning över allt..
Kort tid i ljuset...
Funderingar Ditt
skriveri väcker...
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska