Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden


En vän var
har min bror och jag
En vän var
är allt vi har

En vän var
för längesedan
En vän var
i flydda dagar

En vän var
alltid där
En vän var
kall och bar

En vän var
men inte här
En vän var
ensam kvar




Fri vers av Lénon
Läst 271 gånger
Publicerad 2005-07-20 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon