Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeten

Jag läser poetens underbara texter.

Orden glöder i mitt hjärta.

Kärleksfulla

sensuella

passion som flammar

berusande.

Min fladdrande själ

får ro i dina ord.




Fri vers av Idun 1
Läst 267 gånger
Publicerad 2004-05-09 08:53



Bookmark and Share


    Kevin
*klappar händerna*bravo:)
2005-06-28

    Barbro. Norberg-Rönnlund
tänker att; du är ju också, en poet !
2004-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1