Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots min chans...

Utanför
och ingenstans
gick min ystra
dystra dans

Utanför
och ingenstans
som om jag
då inte fanns

Utanför och ingenstans
såg jag ändå
livets
chans

Utanför och ingenstans
följer med mig

trots
min chans




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-16 00:54



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Bra dikt och jag kan bara instämma med Eva!
2008-08-17

    Helga Elin
Jag förstår vad du menar. Bra beskrivet.
2008-08-16

    ej medlem längre
Finurligt och taktfullt.
2008-08-16

    eva m h
Du beskriver känslan av utanförskap och svårighet att hitta sin plats tycker jag. Har man levt med den länge så blir man inte så lätt "frälst" från den.
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP