Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro mig

Du är inte glömd
Du kommer alltid finnas

Jag lägger mina minnen
i mitt innersta rum
Färgat i regnbågens färger
skyddat med bomull och dun

Jag fyller det med dig
med leenden och ljus


... och ska alltid lämna dörren öppen



Tro mig
du finns alltid kvar




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-16 11:25



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Oerhört vacker dikt som berör- "ska alltid lämna dörren öppen...ja den går inte att stänga Anette- men med tiden blir den en ljus portal
2008-08-18

  Trädflickan
Det var fint skrivet. Vackert, skyddat med bomull och dun..
2008-08-17

  friheten
Väldig vacker skriven!!!
2008-08-16

    Lindizz
berör djupt, en mycket vacker och ömsint text fylld av kärlek och minnen.
2008-08-16

  aol
ömt älskligt vackert
alla rosor till dig
2008-08-16

  * Ammi *
ja även min mor är borta och jag saknar henne fortfarande, hon finns alltid inom mig, med alla fina minnen ..
vackert och kärleksfyllt!
2008-08-16

  -Ulla Tilemo- VIP
Sanna ord! De berör mig och mitt liv, precis som alla andras. Ja vi ska alltid minnas de som är borta....alltid! Vacker text. Applåd. Bokmärker
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen