Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte helt enkelt

smaksatta regndroppar
faller från himmelens rike

de föll så nära dina kinder
där du gick längst vägen

solen skiner upp bakom
dina tomma steg på stranden

vindarna skapade oro
längst vägkanten

drömmer i nuets melodi
om en värld så fri och enkel

med inre balnas att landa
bort från tårar och oro

lyssna se mot stjärnorna
som tar dig med på färden

mot landskapens vackra ängar
att lära dig älska ditt inre hjärta

 




Fri vers av Lindizz
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-16 11:46



Bookmark and Share


    sunnanvind
Finstämt vackert om en hemlighet som är värd att ta i beaktning!
2008-08-16

  Lejonhjärtas poesi
Det är sannerligen inte enkelt att älska sig själv men det är alltid värt att försöka uppnå den inre harmonin.
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz