Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är aldrig jag...


Jag är en ö - omgiven av mörka hav, övergiven av dig

Omgiven av det oändliga
bestiger vi dina ögonvitor

jag såg en fågel utan ögon
dansa över tomma gator


ditt varma blod som pumpas genom hårda rör
genom ådrorna, genom hålen i mitt hjärta

alla dina andedräkter, vi provade oss fram till
skjutna av mörkret, ensamheten och den eviga rymden ovanför

allt är en påminnelse

allt är försent

allt är här

det tunga som darrar över stenarna
konkursen av en kärleksaffär


jag är överallt i dig, omkring dig
jag är allt du är, jag är allt du ser

jag är den som hela tiden ses, men som aldrig blir sedd
redan på väg att lämna er

havets skrik som stegras med solen
när vinden gråter kommer jag åter

från frihet till övergivenhet, från stolthet till tomhet
stormen är alltid nära

jag förlorar dig varje natt, men varje morgon är min
jag dör till tonerna, av Flugufrelsarinn




Fri vers av Herr Ångest
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-16 12:54



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Oj det här var skrivet som om det kom från ett vilset hjärta...snyggt och smärtande...gillar i synnerhet din inledning...den fångade verkligen min tanke...så jäkla bra!
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest