Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

steg som avtog i skugga




det började med utresa
en flykt med återseende
vi sade adjö
och välkomnade ett nytillskott
den karga skönheten
vindpinad till marken
platta steg ut i vattnet
vi rös
det slutade med tårar
tillsammans log vi
det var vackert




Fri vers av jonas a
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a