och jag mår bara så bra just nu att inga ord mer finnes för stunden" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och jag mår bara så bra just nu att inga ord mer finnes för stunden


Tiden att skriva

 

 

när hjärtat slår i lagom takt då sover händerna

 

rytmen sköljer tankarna medströms med flod och vind

 

när skönhet ligger i luften likt en salig andes tystnad

 

inte ens knarr från badrumsdörren behagar hälsa på

 

och där mitt i lugnet

 

finns jag

 

 

tiden att skriva

försvann nu




Fri vers av LadyFool
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-17 03:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyFool