Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dublin

Hög luft över Dublins svarta himmel
Döende, intensiv sommar

Hon tänker på en annan man
Jag vill bara hem för att kunna önska mig tillbaka

Kall öl och svalt hotellrum
Tysta korridorer

Jag kommer aldrig att lita på någon igen
Inte efter allt som alla sagt

Jag dör under Irlands himmel
Under Dublins sorgsna skyar




Fri vers av Exil
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-17 04:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Väldigt vacker och stark dikt som berör.
Av någon anledning förknippar jag alltid Irland med det dystra, vemodiga, trots all fin musik som kommit därifrån.
2008-08-17

  lyckeli
Trots all sorgsenhet fick du mig att längta tillbaka till Dublins dofter, gator, ljud....
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Exil