Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egen styrka räcker långt mer än man inser ibland..


I min hand


jag har livet
i min hand

jag väljer att
öppna


eller stänga
den




med viss hjälp
på traven




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 311 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-08-17 07:18



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
"aye, that's the rub", and you express so well...LM
2008-08-18

    Bim
...det gör så gott att läsa sånt här Fiint! Applåder till dig!
2008-08-17

  lyckeli
Bra! Visst behöver man lite guidning eller påputtningar ibland, men styrka att behålla sitt eget liv i sina händer.
2008-08-17

  DanSan
****************************

Ja det är som med atomer och dess
kärnor hadde det inte funnits positroner
och neutroner vad skulle då livet ha
för färdriktning?

*APPLÅD*

****************************
2008-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Så enkelt är det inte.
Det finns alltid myndigheter som skall lägga sig i.
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell