Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En inblick i din storhet.

Nog för att du finns överallt
men det är ändå nästan bara
i stillheten inför din tron
som du får mitt hjärta
att sprängas
av din närvaro

Ditt ord har skapat min omvärld
men trots den storheten
njuter jag än mer ibland
när det bara är du och jag
och jag inser att du talar till just mig
På alla det vis, som bara du gör

Vem rörs inte av dina under, Gud
Men trots allt det jag vet du gjort
är det när jag inser att du gör något
genom en sån som jag
jag fullt förstår
hur stor du är.




Fri vers av Fenomena
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 15:20



Bookmark and Share


  camillala
mycket fin!
2008-08-17

  Kalle.O
Påminner om en jag skrivit "Förlåtelse"...
Mycket vackert skrivet om Guds storhet!
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena