Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reklam

välj 2 böcker för 9:-/st.

När du blir medlem får du:
välja en premie värd 550:-
klick här!

alla sveriges mobilnummer gratis
finns du med?


reklam.
Reklam?
REKLAM!



gör reklam för mig själv
ändå sitter du kvar
och blir manipulerad
av min blindskrift

Okej, du vet inte om det
men det är faktiskt sant
om du läser mig tillräckligt
mycket så kommer du älska

(varesej du vill eller inte)


min bror är tonåring nu
fick lite prylar du vet
dator, spel och pengar
vad mer behöver man?

han formas av tekniken
får skit som inte behövs
blir glad för skit som inte behövs
blir manipulerad av tekniken

(varesej han vill eller inte)


idag ringde vodaphone
eller vad fan det heter
ville sälja abonnemang
SÅ JAG KUNDE TJÄNA EN KRONA ELLER TVÅ

så jävla snälla dom är
plus att det var höjdpunkten
på denna onsdagskväll
jag skrattade, hon skrattade

(varesej jag vill eller inte)



vi skrattar bara om vi bli manipulerade
varesej vi vill eller inte



...




Fri vers av Michael
Läst 506 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-20 22:45



Bookmark and Share


    Vinga
Bra... det liksom bara flyter på... man måste läsa klart...
2005-07-24

  madinsane
det är lustigt hur man kan tjäna pengar på att köpa någonting.. fantastiskt, faktiskt!
2005-07-24

    jahapp
hahaha....den var ju skitrolig...."blir glad för skit som inte behövs"....vem fan blir inte det :o)

Snyggt Grabben! (där kom det visst igen)
2005-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Michael
Michael