Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill behålla och vinna Behålla och vinna vad?


Smärtan

Jag har inga illusioner
Jag behöver ingen tröst

Jag blev tvungen att lämna barndomen
Jag har aldrig hittat min plats bland de vuxna

Jag kan bara räkna med mig själv
Det är min smärta

Jag fruktar inte rädslan
men jag är rädd för paniken

Jag vill behålla och vinna
Behålla och vinna vad?

Lyckan som jag har?
Lyckan som jag inte har?

Jag vet inte, Jag vet ingenting
Min smärta är mig själv

Jag vill vinna och behålla min plats
bland de vuxna

Patricia L. Mellin




Prosa av Patricia L. Mellin
Läst 556 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-17 18:28



Bookmark and Share


  lyckeli
Platsen bland de vuxna är ibland inte värd mödan man la ner för att nå dit...
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Patricia L. Mellin
Patricia L. Mellin