Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....om mina älskade föräldrar


Föräldrar


Ni vaknade
av solen
i solen
en nyvaken morgon
som förde våren in i sommaren
Ungdomens nyfikenhet
en sista gång
tillsammans
Ni var sedan förr
på kusten
vid havet
Musslor och vin
cider och värme
I augusti var allt över
I oktober var han död
I december kom tårarna




Fri vers av Lénon
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-07-20 22:59



Bookmark and Share


    Mejja
Så sorgsen... så nära inpå. Vad vi har ena dagen kan den andra vara förlorat. Om vi bara kunde lära oss och ta vara på den tid vi har till skänks.
2005-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Lénon