Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..om föräldrar igen, fast inte om mina utan om mina barns


Älskar

Men nu
som jag ser
är det för alltid
i vår evighet
Ännu ett barn
av oss
blir till

Tillsammans
under täcket
en vanlig dag




Fri vers av Lénon
Läst 276 gånger
Publicerad 2005-07-20 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon