Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker på dig


Du lyser min stjärna
du lyser så starkt
ovan alla faror
i natten

På dagen
vilar mina ögon
på platsen där du var
och önskar dig tillbaka




Fri vers av Lénon
Läst 335 gånger
Publicerad 2005-07-20 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon