Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kortversion av  Min längtan


Min längtan II


Min längtan


att dela livet
med någon
utan krav


där friheten
binder oss samman




Fri vers av Nic
Läst 274 gånger
Publicerad 2005-07-20 23:28



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
detta är vackert!
jag håller tummarna så mitt hjärta värker
2005-07-21

  stella
Underbar beskrivning av det ultimata partnerskapet! Gillas till max!!
2005-07-20

    Mejja
Denna är ännu bättre. Mycket starkare! Kort, konsis och nära. Gillargillar!!
2005-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic